Frakt & Retur

Obligatorisk Leveransinformation
Leveransinformation innefattar fullständigt namn, rätt Gatuadress, e-postadress, postnummer och telefonnummer. Om antingen adress eller telefonnummer inte är korrekt, kommer du inte att få objekten, du kommer att ansvara för den förlorade.

Processtiden för din beställning
Alla objekt sänds inom 1-2 affärsdagen din beställning, med förbehåll för verifikations. Vid sändning, kommer du att få en leverans bekräftelse via e-post med bäraren och beställa spårningsinformation.

Obs: Alla beställningar behandlas och levereras måndag till fredag, utom helgdagar. Vi kan inte hållas ansvariga för oförutsedda förseningar, såsom semester eller felaktiga adresser. Och vi rekommenderar att någon finnas tillgänglig för att acceptera paketet. Om du inte kan logga för leverans hemma kan vi föreslå med paket som skickas till din arbetsplats.

Spåra din beställning
När ordern har skickats, kommer vi att skicka dig spårningskoden och express webbplats 48-72 timmar som du kan kontrollera artiklar online. Du kan även spåra din beställning på sidan Mitt konto.

Observera att vi bara kan skicka din beställning på postnummer adress, och postboxar eller liknande är inte tillgängliga för sjöfarten.

Få din beställning
Sändningstiden varierar beroende på var du befinner dig och om den produkt du beställer finns i lager. Normalt får du objekten inom 3-5 dagar efter att du är klar med beställningen. Var uppmärksam med ditt konto när som helst. Om du inte får din beställning i 15 dagar, kontakta lokala Post Office A.S.A.P. omedelbart. Du kan även kontakta vår kundservice; Vi kommer att göra allt för att tjäna med dig.
Underteckna för leverans

En underskrift krävs för leverans. Men om du inte är tillgänglig kurirer kan prova en av dina familjemedlemmar. Om du och dina familjemedlemmar är tillgängliga, kommer de att ta paketet tillbaka och skicka ordern nästa dag.
Vägra en sändning

Om du vägrar att underteckna order av någon anledning eller om paketet automatiskt tillbaka efter flera gånger utan framgång leverans (på grund av att du inte är tillgängliga eller som du angav ett felaktigt eller ofullständigt leveransadress till oss), kommer beställningen att avbrytas och återbetalning kommer göras till det kreditkort som användes för din beställning. Och 50% av de varor priset kommer att debiteras av dig och fraktkostnader kommer inte heller att återbetalas.

Tyvärr! Icke-retur poster i en vägrat order kommer inte att accepteras efter återkomsten till oss. Dessa order kommer att skickas tillbaka till dig oöppnat.

Skatter tullar
För närvarande levererar till över 200 länder över hela världen och de flesta länder tillåter fri handel över internet och kommer inte ut någon som helst tull för små förpackningar som förs in i landet.
Alla objekt i vår webbutik säljs på en leverans tull grund, vilket innebär att alla relevanta avgifter och skatter kan tas ut av vissa länder. Kunderna är ansvariga för eventuella tullavgifter eller skatter som kan ställas på en leverans i destinationslandet.

Dessutom, om du vill göra ett utbyte, skulle du också vara ansvarig för skatter och avgifter om att ersätta objektet.

7 dagars returrätt
Vi är helt övertygade om att du kommer att njuta av ett enkelt byte eller retur upplevelse!
Gå ditt köp

Alla objekt är kvalitet kontrolleras och kontrolleras för eventuella fel innan de skickas. Om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp, välkommen att kontakta oss via e -post. Du måste skicka bilder på objektet till vår brevlåda. E-post ämne ska namnges med "Order nr" så att vi kan ge dig ett snabbt svar (Tack!).

Kan se till att du begär Retur Merchandise Authorization inom 7 dagar efter mottagandet för utbyte eller återbetalning. Din tid åter av oanvända, otvättade eller defekta objekt bör inkludera säljaren förpackningar och etiketter och måste vara i samma skick som när den togs emot. Avkastning som är skadade, smutsiga eller ändras kan inte accepteras och kommer att skickas tillbaka till dig.

Packa merchandise säkert. Vänligen inkludera följande information med din retur: fakturamottagarens namn, adress, fartyg till namn, adress, ordernummer; skäl för att återvända.

Få Eefunds
När du återvänder tas emot och kontrolleras av uppfyllandet centra, kommer återbetalningen att behandlas och tillämpas automatiskt till den ursprungliga inköps kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod inom 2 dagar. Observera att beroende på ditt kreditkortsföretag, kan det ta ytterligare 2-10 eller flera bankdagar efter din kredit söks det att lägga till ditt konto

Byta ditt köp
Förfrågningar måste göras inom 7 dagar efter mottagen beställning.
Ange utbyte objektet och den nya modellen eller storlek i din e-post till kundtjänst. Objekt måste vara i originalskick och oanvända att bli accepterad som en återgång.
Tillgänglighet av ersättningspost kan inte garanteras. Du kommer att få en e-postbekräftelse vid slutförandet av utbyte bearbetning.

Annullera beställningen
Om du vill avbryta för att återbetalning kontaktar oss omedelbart. Annullerade beställningar som inte har avsänts kommer att återbetalas med avdrag för 10% av ordern (s) totala priset som avbokningsavgift, som tas ut för att täcka administrativa kostnader och transaktionsavgifter inblandade i annullering av beställning (s).

Viktig information
a) Vi har gjort allt för att så exakt som möjligt färgerna på våra produkter som visas på vår hemsida visa. Eftersom datorskärmar varierar, vi kan inte garantera att din bildskärm i valfri färg kommer att vara helt korrekt.

b) Om du vill returnera eller byta varan (s) du har beställt blankett oss måste du leverera / dem från ditt lokala postkontor. Vi kan inte hållas ansvariga för paket som förlorats under transporten. När du kommer tillbaka har tagits emot och behandlats, kommer du att meddelas via e-post.

c) Vi accepterar inte den återvändande av försäljning och Onlne Clearance produkt (er). Om du missnöjd med ditt köp, kan du utbyta objekt i en annan storlek eller färg (gäller endast samma stil du köpt).

Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Våra trogna kundtjänst kommer alltid att vara med dig.

tillbaka