Sekretesspolicy

www.ryttarsmycken.se har skrivit denna sekretesspolicy för att visa sitt starka engagemang för integritet. Dessutom håller vi att avslöja vår information och praxis och meddela dig om:
- Vad personligt identifierbar information om dig (eller tredje part personligt identifierbar information) samlas in från? du via vår hemsida

- Organisationen samlar in informationen

- Hur information används

- Med vem informationen kan delas

- Vilka val är tillgängliga för dig när det gäller insamling, användning och distribution av denna information

- Den typ av säkerhetsförfaranden som finns på plats för att skydda förlust, missbruk eller ändring av information enligt våra webbplatser kontrollerar

- Hur man kan rätta till eventuella felaktigheter i informations

Vi begära information från användaren på vår beställningsblankett när du gör ett köp. Här är där en användare måste lämna sina kontaktuppgifter, såsom namn, adress, leveransinformation och kreditkortsnummer och utgångsdatum. Denna information används för fakturering och för att fylla kundens beställning. Om vi ​​har svårt bearbetning och ordning, är denna information också användas för att kontakta våra kunder.

Våra platser databas spårar trafiken i hela vår webbplats. Denna information används för att sammanställa övergripande statistik och registreras inte på individnivå. Detta inkluderade IP (Internet Protocol) adresser, typ av webbläsare, ISP (Internet Service Provider), med hänvisning / exit sidor, plattform typ, datum / tidsstämpel och antal klick för att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användare rörelse är den sammanlagda . Statistiken hjälper oss att bestämma vilka produkter och tjänster bäst tjäna våra medlemmar och gäster.

Således är den personliga integriteten för dem som besöker vår webbplats av grundläggande betydelse för oss. Vi följer de högsta etiska normerna i branschen. Vi samlar automatiskt vissa uppgifter från alla som besöker vår webbplats, medan andra uppgifter erhålls vid bedömning av den enskilde. Vårt enda syftet med detta är att förhöja upplevelsen av enskilda kunder här på www.ryttarsmycken.seSäkerhet

Vi tar alla försiktighetsåtgärder för att skydda våra användare information. När du skickar känslig information på nätet, är din information skyddad både online och off-line.

När vårt registreringsformulär ber dig att ange känslig information såsom kreditkortsinformation, är den informationen krypterad och skyddas med toppmodern krypteringsprogram, Secure Socket Layers (SSL). Även om en säker sida, såsom beställningsformulär och under kassaprocessen, visas en låsikon på undersidan av din webbläsare. När du inte är på en säker sida inga lås ikon visas.

Samtidigt som vi använder SSL-kryptering för att skydda känslig information (som din kreditkortsinformation) på nätet, gör vi också allt i vår makt för att skydda våra användare uppgifter off-line .Alla våra användare information och inte bara den information som nämnts ovan är begränsad i vår kontor .Endast våra anställda som behöver informationen för att utföra ett specifikt arbete är garanterade tillgång till några personuppgifter som din leveransadress för sjöfarten purposes.All anställda är fullt informerad om våra säkerhets- och sekretessrutiner och uppdateras när nya strategier läggs till eller revideras . Slutligen, de servrar som vi lagrar personuppgifter om hålls i en säker miljö i begränsad tillgång.

tillbaka